gallery/finez-logo-web (2)

Ik ben Inez Kortekaas, geboren en getogen in Woerden. Na 15 jaar in de accountancy en administratiebranche werkzaam te zijn geweest, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: mijn eigen administratiekantoor. En wel een laagdrempelig, toegankelijk administratiekantoor, makkelijk bereikbaar en zonder gebruik te maken van moeilijke termen. 

 

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van administraties verwerken, controleren, verzorgen van aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting en het begeleiden van cliënten op divers gebied. Mijn ervaring in combinatie met mijn cijfermatig inzicht en gevolgde studies maakt dat ik voldoende kennis en kunde bezit om je van dienst te kunnen zijn. 

 

Kernwoorden die mijn persoonlijkheid verder beschrijven zijn: enthousiast, mens- en resultaatgericht, organiseren, oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel, kwaliteit en flexibiliteit. Deze eigenschappen vertalen zich in dat je in mij niet alleen een kundig (betrokken) partner voor je administratie en belastingaangiften vindt, maar ook iemand aan wie je je persoonlijke gegevens toevertrouwt. 

 

Mijn uitdaging vind ik nu in het adviseren en begeleiden van (startende) zzp-ers. Deze mensen hebben een passie voor hun vak, maar boekhoudkundige en fiscale kennis ontbreken vaak. Ook vind ik het fijn om de particulier bij te staan in de fiscale aangiften. Daarbij is het persoonlijk en flexibel contact met mijn cliënten voor mij erg belangrijk. Op deze manier kan ik snel reageren op vragen en verzoeken. 

 

Voor meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen voor een oriënterend gesprek.

 

- financiën met finesse -

 

 

Wie is finèz?

gallery/mvb2014-10-13-0311