gallery/finez-logo-web (2)

Ondernemers hebben een passie voor hun vak, maar boekhoudkundige en fiscale kennis ontbreken vaak. Voor die kennis wordt veelal een specialist ingeschakeld. Vaak denkt een ondernemer dat men verplicht is hiervoor een accountant in te schakelen (met bijbehorend prijskaartje). Dat is zeker niet het geval, een accountant is alleen nodig indien een accountantsverklaring moet worden afgegeven. Finèz heeft door haar jarenlange werkervaring nauw contact met diverse accountants.

 

Door met een vast reëel tarief te werken, weten mijn cliënten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is contact de basis voor een goede samenwerking. Je bent niet alleen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur zelfstandig ondernemer, maar ook buiten kantooruren. Ik vind het belangrijk deze flexibiliteit te kunnen bieden. De ondernemer kan dan ook met elke vraag op financieel gebied terecht bij finèz (via e-mail, telefoon of Whatsapp). Hierdoor kan de zzp-er zijn volledige aandacht en tijd besteden aan zijn eigen onderneming.

 

De werkzaamheden kunnen uiteen lopen van het voeren van de gehele administratie tot alleen het begeleiden of tot het controleren of de administratie in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. In overleg bepalen we vooraf wat de werkzaamheden zijn.

 

De diensten van finèz omvatten onder andere:
- inrichting financiële administratie
- verwerking van de boekhouding

- controle van de boekhouding
- facturatie
- debiteurenbeheer
- tussentijdse financiële overzichten
- liquiditeitsprognoses
- jaarrekening
- aangifte Inkomstenbelasting
- aangifte Omzetbelasting

 

In een vrijblijvend gesprek wordt doorgenomen welke diensten worden afgenomen. Op basis hiervan wordt een offerte op maat gemaakt.

 

- financiën met finesse -

 

Door met een vast reëel tarief te werken, weten mijn cliënten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is contact de basis voor een goede samenwerking. De ondernemer kan met elke vraag terecht via e-mail, telefoon of whatspp. Hierdoor kan de zzp-er zijn volledige aandacht en tijd besteden aan zijn eigen onderneming.

 

De werkzaamheden kunnen uiteen lopen van het voeren van de gehele administratie tot alleen het begeleiden of het controleren of de administratie in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. In overleg bepalen we wat de werkzaamheden zijn.

ZZP-ers